Reviews

Reviews


Skye Romeijn
"Heerlijk in het zonnetje gezeten! Met hele fijne en vriendelijke staff. Ook zeer tevreden over al het lekkere eten zeker voor herhaling vatbaar!"

Barbara van de Braak 
"Onverwachts bij la Petite Soeur gestrand, wat een feestje voor mijn zintuigen..De geur van de roomboter die smelt op het warme stokbrood met een heerlijk krokante korst, de verrukkelijke asperges met postelein in een romig sausje, gegarneerd met amandel. De smakelijke combi van zoet, zuur en fris bij de spitskool, kan spitskool zó lekker zijn? Franse chansons klinken zacht op de achtergrond, de groen, zachtgele tinten van de aankleding weerspiegelen in mijn witte wijn. Zelfs de lege bordjes zijn een lust voor 't oog. De kok en bediening maken dat ik me gezien en verwend voel. Als ik niet op de voorbijgangers let, waan ik me in Parijs. Heerlijk dessert als afsluiting, weer zo'n combi van verschillende smaakjes, bordje nog net niet aan mijn mond gezet. Kon ik maar zó koken.."

Elsa Thorsteinsson
"La Petit Soeur is one of our favorite restaurants in Rotterdam. Great food, great, personal service and always a joy to visit."

De Buik 

15 maart 2022 | Flora Bakker

Flora Bakker is een geboren Rotterdamse en echte Bourgondiër. Haar liefde voor eten & drinken én de stad deelt zij graag met anderen en kan zij perfect combineren in haar rol als hoofdredacteur.

"La Petite Soeur begrijpt het Franse genieten. Bij La Petite Soeur op Katendrecht eet je op het zonnige terras of in de gezellige bistro typisch Franse gerechtjes met een fijn glas wijn erbij..."

NRC

15 december 2021 | Wim de Jong

Wim de jong is recensent van restauranturbriek NRC Rotterdam.  

"Pareltje op Katendrecht: het 'zusje" van Bistrot du bac..."